Евродепутатите от ДПС и БСП подкрепиха днес в Европарламента доклада, който може

...
Евродепутатите от ДПС и БСП подкрепиха днес в Европарламента доклада, който може
Коментари Харесай

БСП и ДПС подкрепиха санкциите срещу Орбан в Европарламента, ГЕРБ гласуваха против

Евродепутатите от Движение за права и свободи и БСП подкрепиха през днешния ден в Европарламента доклада, който може да лиши Унгария от глас в Европейски Съюз.

Партия на европейските социалисти (ПЕС), чийто ръководител е Сегрей Станишев, е гласувала " за ".

Групата на Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ), част от която е Движение за права и свободи, също е гласувала позитивно за отчета, съгласно който в Унгария са нарушени независимостта на правосъдната система, медийните свободи, свободата на сдружаване и правата на евреите, ромите и мигрантите.

Евродепутатите от ГЕРБ са дали своят вот " срещу " документа. Андрей Ковачев, Асим Адемов и Андрей Новаков са дали негативен избор, а Ева Майдел - " въздържал се ".

Николай Бареков, както и Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация, част от групата Европейските консерватори и реформисти, не са подкрепили отчета.

" Днес Европейският съюз пое бодро по пътя на руския подобен. Днешният ден е вододел ", написа Джамбазки в своя позиция, изпратена до медиите след края на вота. " На 09.09.2018 година се навършиха 74 години от окупацията на България от Съветския съюз.Тя бе последвана от политически репресии, лишаване на националния суверенитет, гонене на политическите съперници и налагане на политическа цензура. Скоро след тази окупация българите първи въстанахме против болшевишкия гнет – въстание, известно като горянски протести и горянско придвижване. Унгария бе една от страните, които споделиха ориста ни, попадайки под руска окупация. Скоро след горянските протести в България Унгария бе първата страна от някогашния източен блок, която се подвига на гражданска война през 1956 година против интернационалния, по същността си глобалистки, диктат на Съюз на съветските социалистически републики ".

Според евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация през днешния ден ставаме очевидци на скандална недемократична политическа акция против законното унгарско държавно управление, определено с гласовете на унгарските жители. " Европейски Съюз трябваше да съставлява съюз на суверени страни! А не федерален съюз от брюкселски провинции, в които европейската анонимна и неизбирана администрация може да постанова преходен политически инженеринг, стимулиран финансово от скандалния търгаш Джордж Сорос и мрежата му от платени лъжеграждански организации ", безапелационен е Ангел Джамбазки.

Николай Бареков също изрази недоволството си от решението на Европарламента. Той написа във фейсбук профила си, че е твърдо против отнемането на гласа на Виктор Орбан и на Унгария в Европейския съвет:

" За разлика от множеството гербаджии, либерали и социалисти. Питайте “българския Орбан ” Борисов, Костов и Корнелия Нинова по какъв начин са дали своят вот соросоидните им евродепутати. С една дума соросоидите желаят да одобряваме мигранти и талибани от Афганистан по спалните си и напряко да ги вършим български зетьове на децата ни, а фотосите на Ботев и Левски от чичко Google да теглим единствено против възнаграждение. Филтри и цензура от Сорос за всичко и всички за сметка на послушните му национални предатели. И тъй като соросоиднитата паплач победи, най-добре да прекръстят Европейски Съюз на Европейски Соросоиди ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР